Известие

Collapse
No announcement yet.

LED габарит за 147 ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от valsport Покажи съобщение
    Еми колкото и слабо да светят на светлина дори и изобщо да не светят ще е по добре от колкото жЪлтата светлина да разваля пейзажа на ксенона хехе А до тая снимката на колата дето съм дал на мен ми светят по същия начин само дето е в жълто.
    Някой да знае от каде мога да си намеря от този сорт някакви ? и ако може да не осветяват само напред ами както е показано на снимката с колата.
    Поздрави !
    Е, то сички искаме, ама няма! Шегичка.
    Провери в Ксенон центъра срещу ХЕИ на Пещерска. Поне от тези с четирите диода имаха преди десетина дни, а тяхната светлина е най-разсеяна. А и са само 4 лева чифта. От тези с насочения лъч и да имат, не си взимай, освен от любопитство. Цената им беше 12 и 15 лева за комплект. От онези с многото диоди нямаха с такъв цокъл. Но пък може да са получили и да разберем, като се похвалиш!

Comment

Днес ще проуча въпроса и ще пиша, иначе цената е по тънка, аз лично карам с оригиналните жълти от филипс, едната струва 9 лева и светят страхотно. Има едни с 9 лед диода в бяло с цокъл, е те това ще си свети яко и да не искаш
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Днес ще проуча въпроса и ще пиша, иначе цената е по тънка, аз лично карам с оригиналните жълти от филипс, едната струва 9 лева и светят страхотно. Има едни с 9 лед диода в бяло с цокъл, е те това ще си свети яко и да не искаш
        Броят не е важен, а яркостта им

Comment

е то яркоста само не е най важно поне така мисля. като пробвах едни наистина бяха много ярки само, че като са насочени само на право не се открояват все едно нямам габарит. а тези с повечкото и от страни дето са осветяват почечко дори лупата с дългитите (както се виждаше по горе на снимките)

Бай дъ уей: Тези дни живот и здраве като ми изтече наказанието ..... ще проверя в XENON CENTER и дай боже да са докарали от въпросните "ламби"

Comment

Еми да с девет ще свети акто къси, и 8 оттях са насочени в 4-те посоки. една е напред, всяка от тях свети като светкажвица на телефон...както и да е
            sigpic

Comment

Бе, не е съвсем така! Тези с деветте диода са достатъчно дълги, за да се наврат в пластмасовата козирка между двата фара (ако някой ме разбира какво искам да кажа). Реално работа ще върши само единият пръстен, с четири диода. От другите -каквото се върне назад. Не че е малко, но не е идеалното решение. Всъщност, аз нямам идея кое би било идеално. Може би ако сложиш тая крушка на мястото на лампата на дългите, в центъра на рефлектора, ще грейне като слънце. Ама не е там!!!

Comment

и накрая някои намери ли нещо подшодящо
                защото мойте които сложих светят постоянно и незнам вече....
                Last edited by vladeto_; d.m.y г., 14:11.
                Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                Alfa Romeo GT 1.8 TS
                Yamaha R6

Comment

Ако някой е намерил нещо, нека сподели и също в София от къде може да се купи!
                  147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от valsport Покажи съобщение
                    е то яркоста само не е най важно поне така мисля. като пробвах едни наистина бяха много ярки само, че като са насочени само на право не се открояват все едно нямам габарит. а тези с повечкото и от страни дето са осветяват почечко дори лупата с дългитите (както се виждаше по горе на снимките)

Бай дъ уей: Тези дни живот и здраве като ми изтече наказанието ..... ще проверя в XENON CENTER и дай боже да са докарали от въпросните "ламби"
                    Колега нещо ново по въпроса?
                    147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

http://cgi.ebay.com/H6W-PHILIPS-H6W-...item19b8f60629
                      http://cgi.ebay.com/MTEC-H6W-433c-BA...%3D4%26ps%3D63
                      Ето вижте тези обяви, това са оригиналните крушки за вграждаен, можете да потърсите според цвета на ксенона ви, цвят със същата температура на габаритите.
                      sigpic

Comment

пробвах да сложа едни при мен но светят постоянно....
                        Alfa Romeo GT 1.8 TS
                        Yamaha R6

Comment

обади се колега, ще смъкнем моите някой път тях да пробваме да видим за ко иде реч, пиши на лс
                          sigpic

Comment

най-накрая всичко вече е 6 даже 6+ помагам ако някой има същите проблеми i терзания
                            Last edited by vladeto_; d.m.y г., 23:34.
                            Alfa Romeo GT 1.8 TS
                            Yamaha R6

Comment

ще поръчвам няколко комплекта за лед габарити за фаровете и за регистр. номер ако някои иска да свирка
                              Alfa Romeo GT 1.8 TS
                              Yamaha R6

Comment

Какви пари ще бъдат габаритите за фаровете? Аз може да съм желаещ!
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X